Däck

Börjar däcken på din bil att bli slitna? För sommardäck är det minsta tillåtna mönsterdjupet 1.6 mm (3 mm rek). Minsta tillåtna mönsterdjup på vinterdäck är 3 mm (5 mm rek). Nya däck har ett mönsterdjup på 8-10 mm.

Vår däckleverantör har en webbplats där ni kan kolla däck, priser, beställa däcken och betala. Samt även boka tid för däckbyte hos oss. Se www.dack247.se
För mer information om gällande lagstiftning, se Transportstyrelsens hemsida

Säkerheten ökar med mönsterdjupet, så glöm inte att kolla dina däcks mönsterdjup ibland. Har du inget att mäta mönsterdjupet med? Prova med en femkrona! Mellan myntets kant och siffran fems övre kant är det 3 mm.

Du kan köpa nya däck, och även fälgar om du vill det, hos Jokelas Rost- & Bilfix. En av våra leverantörer är NDI. NDI marknadsför bl a Michelin, Toyo och Nexen.

De däckdimensioner och märken vi inte har hemma, beställer vi hem till dig. Vi har många prisvärda däck och fälgar av välkända tillverkare att erbjuda dig! Vi hjälper dig att välja däck och fälgar till din bil.
Vill du veta hur dina nya fälgar kommer att se ut på din bil? Besök www.alushow.se

Prisexempel
Vi säljer däck från 650 SEK/st och lättmetallfälgar från 550 SEK/st, färdigmonterade på din bil.

Betalningsplan
Detta betalningsalternativ tillhandahålls via Resurs Bank. Du har friheten att dela upp betalningen på 4 månader, avgiftsfritt. Du kan även välja att dela upp betalningen på 24 månader, räntefritt. Vid avbetalning på mer än 24 månader tillkommer räntekostnader.

Vi är medlemmar i Superdäck som är en kedja med över 100 fristående däck- och bilverkstäder. Vi erbjuder däck och fälgar i alla prislägen, däckförvaring och däckservice. Alla Superdäck erbjuder personlig och kompetent service där kunden alltid står i centrum. Vi erbjuder Toyo, Marshal, Nexen Nordexx, Michelin och Nokian till bästa pris.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 8.00-16.30

Lunchstängt 12.00-13.00

Terminalvägen 7