Service & Reparation

Är din bil ny eller äldre? Oavsett ålder så är det viktigt att ta hand om sin bil och ge den det underhåll, den service och de reparationer bilen behöver för att hålla i många mil.

Jokelas erbjuder fullservice till din bil oavsett märke, modell eller ålder.  Nybilsgaranti gäller. Vi reparerar och servar din bil med nya delar som har 1-2 års garanti. Det är tryggt för dig som kund. Vi kan även erbjuda en kostnadsfri Kör vidareförsäkring, se Garantier. Jokelas har moderna diagnosverktyg till alla bilmärken och modeller och personal utbildade i användandet av dem.

Behöver din bil en översyn före besiktningen? Det ordnar vi. Har du redan besiktigat bilen och fick anmärkningar? Jokelas Rost- & Bilfix åtgärdar bilprovningens anmärkningar åt dig. Vi kan även hjälpa till med besiktning.

Betalningsplan: Detta betalningsalternativ tillhandahålls via Resurs Bank. Du har friheten att dela upp betalningen på 5 månader, avgiftsfritt. Du kan även välja att dela upp betalningen på 24 månader, räntefritt. Vid avbetalning på mer än 24 månader tillkommer räntekostnader.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 8.00-16.30

Lunchstängt 12.00-13.00

Terminalvägen 7